Hirdetés

Az egyik Xbox főnök megvédte az E3-as felhozatalukat

|

Az Xbox részleg műveleti vezetője reagált azokra a visszajelzésekre, miszerint a PlayStation 4 E3-as játékfelhozatala köröket vert az Xbox One kínálatára.

Hirdetés

A Microsoft a biztosra ment és a hardveres meglepetéseken (Xbox One S, Project Scorpio) kívül a már korábban leleplezett játékokról mutattak új videókat, valamint volt három teljesen új bejelentésük is: a Dead Rising 4, a Forza Horizon 3 és a State of Decay 2.

Ezzel szemben a Sony olyan projektekkel rabolta el a játékosok szívét és ébresztett fel minket hajnalban - a The Last Guardian, Horizon: Zero Dawn és Detroit: Become Human mellett -, mint a God of War, a Days Gone, a Resident Evil VII, a Spider-Man, a Death Stranding, a Crash Bandicoot remake és számos VR projekt, közük sok ígéretes is. Az E3-at végigkísérő felhasználók közül sokan azt kommunikálták a közösségi csatornákon keresztül a Microsoft felé, hogy az E3-as játékfelhozatal terén alulmaradtak a Sonyval szemben, amit most az Xbox műveleti vezetője, Dave McCarthy lereagált és kicsit oda is szúrt a konkurenciának: 

Szeretek megmutatni olyan játékokat, amiket az emberek hamarosan megvásárolhatnak. Nem láttam, hogy [a PlayStation konferencián] túl sok dátumról esett volna szó.

McCarthy azzal folytatta, hogy ismertette a következő két évre szóló terveiket: négy tripla A-kategóriás címük is jön Xbox One-ra és Windows 10-re 2016-ban: a ReCore, a Forza Horizon 3, a Gears of War 4 és a Dead Rising 4. 2017-ben további öt követi őket: a Halo Wars 2, a Sea of Thieves, a State of Decay 2, a Crackdown 3 és a Scalebound. Megemlítette még a külső partnereiket és az ID@Xbox programot is, amelyek keretében példaként felhozta az Inside-ot, a We Happy Few-t, a Cupheadet és a Below-t, továbbá a Play Anywhere kezdeményezésüket.

Ti mit gondoltok McCarthy nyilatkozatáról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)