Hirdetés

E3 2016 - a Serious Sam 4 is kipróbálható lesz?

|

Minden jel arra mutat, hogy a Devolver Digital több más játék mellett a Serious Sam 4-et is demózni fogja az idei E3-on.

Hirdetés

A Devolver Digital is tiszteletét teszi a 2016-os E3-on, most pedig azt is elárulták, hogy jó pár játékuk kipróbálható lesz a rendezvényen.

Egy Twitter bejegyzés formájában közölték, hogy demóval érkezik a show-ra az Absolver, a STRAFE, a Shadow Warrior 2 és a Croteam egy új játéka. De mi is lehet ez a titokzatos cím, amint a Croteam dolgozik? Akár a Talos Principle 2-re is gondolhatnánk, de sokkal valószínűbbnek tűnik a Serious Sam 4, mivel az említett bejegyzést a hivatalos Serious Sam Facebook oldal is megosztotta.

Ti örülnétek ha tényleg a Serious Sam negyedik része mutatná meg magát az E3-on? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)