Hirdetés

E3 Visszaszámlálás - Mit várunk igazán?

|

Lassan vége a visszaszámlálásnak, így jól esik egy kis esélylatolgatás még a végére. HP, Chava és Mocsy okoskodik azokról a játékokról, melyeket nagy szeretnénk látni.

Hirdetés



Hogy kollégáink puszta ábrándokat kergetnek-e, vagy végre megkapják, amire igazán vágynak (szigorúan a játékok világában maradva), az kiderül a jövő héten, amikor folyamatosan szállítjuk nektek a híreket, a háromfős különítményünk (Szonja, aDaM, mazur) által forgatott összefoglalókat, interjúkat. Az áttekinthetőség érdekében mindent dedikált E3-as aloldalunkon gyűjtünk össze, hogy ne maradjatok le semmiről.



!Figyelem!

Mivel a tegnapi adás híréből kimaradtak a kódok, ezért sűrű bocsánatkérés közepette pótoljuk mulasztásunkat, és 8-8 DLC-kulcsot teszünk közzé a Ghost Recon: Future Soldier-hez, amiről a 2012/06-os GameStar hasábjain olvashattok kimerítő tesztet Duncan tollából.

A kódok szabad prédának tekintendőek, aki leggyorsabban aktiválja valamelyiket, azé. Kérjük, hogy akinek már sikerült valamelyiket aktiválnia, az jelezze kommentben, hogy melyik kódról van szó, ne próbálkozzanak a többiek feleslegesen. Jó szórakozást.

Ghost Recon: Future Soldier Drilling Ship Co-op misszió kulcs (PlayStation 3)

RNK8-QHNK-HRNK

969A-FPND-9M5J

5L4Q-FBNF-9PGK

6QGH-96N6-NQEA

LNJP-F9N4-FM5D

2P7R-NCND-3PTP

3FJ4-JHNQ-FLM4

K8JN-HLN6-MNF4

 

Ghost Recon: Future Soldier Drilling Ship Co-op misszió kulcs (Xbox 360)

3KM-9HEU-KA6M-X3VA-8K6P

3KM-GFAL-9T6D-ELCA-7ACA

3KM-3WML-AKQC-YX68-99L7

3KM-MP94-VXAX-MH76-XALH

3KM-9D3C-VA4D-VBR3-VXLG

3KM-A8VL-ERXN-DTAH-TGA9

3KM-XFPD-WP9F-7PLA-ANLE

3KM-LMCM-LN8V-69B8-C9GL

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)