Hirdetés

Fallout 4 - a fosztogatókkal lehetünk az egyik új DLC-ben

|

A poszt-apokaliptikus Boston megmentője helyett kifejezetten rosszfiúkat is alakíthatunk a Fallout 4: Nuka Worldben

Hirdetés

A Bethesda azt szeretné, ha sokkal a Fallout 4 megjelenése után is elővennék még a játékosok az RPG-t, ennek érdekében pedig nem csak az új VR-módot, hanem új DLC-ket is bejelentettek a játékhoz. A most leleplezett csomagok közül az augusztusban érkező Nuka Worldről néhány újabb apróságot árult el a kiadó.

Mint kiderült, egy Vault túlélője helyett ezúttal a Fallout-játékok egyik leggyakoribb ellenfelei, a fosztogatók közül irányíthatunk egyet, sőt, rögtön egy banda vezérévé válunk. "Állj a halálos rablóbandák élére, és hódíts meg velük új településeket, térdre kényszerítve a Commonwealth lakosait. A Nuka-World új küldetéseket, raidereket, fegyvereket, lényeket és más újdonságokat tartalmaz" - áll a Fallout 4 Nuka World DLC-jének időközben fellőtt termékoldalán.

Innen kiderül továbbá a DLC néhány bejárható zónájának neve is, amik között a nyílt pusztaság mellett néhány vidámparki játék is megtalálható, így pusztító körutunk alatt a Safari Adventure-t, a Dry Rock Gulchot, a Kiddie Kingdomot és a Galactic Zone-t is meglátogathatjuk. A Nuka World előtt egyébként még két Fallout 4 DLC is érkezik, júniusban a Contraptions, júliusban pedig a  Vault-Tec Workshop nevű csomagokat kapjuk meg.

Mit szóltok az új játszható karakterhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)