Hirdetés

E3 2016 - sztori mód lesz a FIFA 17-ben, itt az előzetese

|

A FIFA 17 The Journey módjában egy feltörekvő fiatal, Alex Hunter szerepében játszhatunk, és megismerhetjük viszontagságos, drámai fordulatokkal teli útját a sikerig.

Hirdetés

Nehéz elhinni, hogy ez tényleg megtörténik. Az NBA 2K16 után a FIFA 17-ben is lesz sztorimód, kidolgozott történettel, de nem testreszabható főhőssel. Tekintve, hogy ez mennyire félrecsúszott a 2K játékában, nem is baj, hogy nincs választásunk.

A The Journey módban a Premier League feltörekvő újoncát, Alex Huntert irányítjuk, és kiválaszthatjuk, mely csapatban jusson el a csúcsra. A videót látva simán elhinnénk, hogy a FIFA 17 egy nyílt világú játék lesz, néhány jelenetet egy az egyben átrakhatnának a következő GTA előzetesébe. A sztorit, reméljük, nem Spike Lee írja.

A FIFA 17 szeptember 29-én jelenik meg PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)