Hirdetés

E3 2016 - For Honor viking harc és megjelenési dátum

|

Valami feltúrja a földet, a vikingek bepöccennek, és mindenki harcol mindenkivel. Megnézhetjük a For Honor játékmenetét és megtudtuk a megjelenés időpontját.

Hirdetés

Tavaly még csak a For Honor többjátékos módját láttuk, a Ubisoft idén viszont az egyedül és kooperatívan, akár osztott képernyővel is játszható egyjátékos kampány bemutatására koncentrált.

Két videó érkezett, melyek egyikéből a sztorit ismerhetjük meg nagy vonalakban, a másikban pedig tíz perc alpha játékmenetet láthatunk. A játék még messze nincs kész, még több mint fél évet kell rá várnunk - mint ma kiderült, a megjelenést február 14-ére tűzték ki. A célplatformok változatlanul a PC, PlayStation 4 és Xbox One. A játék hivatalos honlapján lehet jelentkezni tesztelőre, ha kipróbálnátok a játékot, mindenképp jelezzétek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)