Hirdetés

For Honor - a vikingek már úton vannak az E3-ra

|

A Ubisoft egy rövid de annál hangulatosabb trailerrel hívta fel a rajongók figyelmét, hogy a For Honor is ott lesz az expón.

Hirdetés

Emlékszem a tavalyi E3-on amikor a Ubisoft sajtókonferenciáján elindult a For Honor első előzetese, percekig csak azt hajtogattam, hogy "fogalmam sincs mi ez, de most azonnal játszani akarok vele." Azóta már tudom, hogy mi ez, és még inkább játszani akarok vele.

Bár a Ubisoft már egy évvel ezelőtt is egy játszható demót vitt magával Los Angelesbe, azúta nem sokat hallottunk a For Honorről. Szerencsére ezt hamarosan megváltozik, hiszen 13-án a Ubisoft konferenciáján ismét ott lesz a játék, és remélhetőleg sokkal többet elárulnak majd róla, mint amit eddig tudunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)