Hirdetés

E3 2016 - gyönyörű lesz a Forza Horizon 3

|

Ahogy sejtettük, az idei Forza játék a Horizon alsorozatot folytatja. A harmadik rész PC-re is jön.

Hirdetés

Az E3 előtt egyetlen dolgot tudtunk a következő Forza játékról - a borítóján egy Lamborhini Centenario szerepel, ahogy a Horizon 2 dobozát is egy Lambo díszítette.

Pletykát hallottunk a megjelenési dátumról, és ez ma igaznak bizonyult: a játék valóban szeptember 27-étől lesz elérhető, Xbox One mellett PC-re is, az első pillanattól fogva. A Forza Horizon 3-ban ismét egy hatalmas nyílt világot kapunk, amit az előző részhez hasonlóan keresztül-kasul bejárhatunk. Dzsungeleken, tengerpartokon és hagyományos közutakon is száguldhatunk. Új küldetések is érkeznek. A helyszín Ausztrália lesz, a versenyeket pedig bandákba verődve, négy fős kooperatív módban teljesíthetjük. Ez azt jelenti, hogy ugyanabban a világban lehetünk, amiben a barátaink, ugyanazokat az időjárási feltételeket látjuk, satöbbi. Az autóválaszték ismét jelentősen bővül, többek között buggykkal is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)