Hirdetés

E3 2016 - 30 fps-sel futott a God of War

|

A tegnap bemutatott új God of War játék még sokára fog megjelenni, a demóban látott framerate nem a végleges.

Hirdetés

A Sony előadása erősen nyitott: elaludtak a fények, és elindult az új God of War játékmenetet mutató előzetese.

A játék a sorozat első olyan epizódja lesz, ami kimondottan PlayStation 4-re készül. Ennek köszönhető az is, hogy a Sony Santa Monica mert változtatni a helyszínen és a témán, a görög istenek helyett most a skandináv mitológia lényeivel vehetjük fel a harcot, Kratost pedig fia is elkíséri a kalandokra. A fejlesztők egy zárt ajtók mögötti bemutató keretében megerősítették, hogy a játék egy hagyományos PS4-en futott, nem pedig a Neón, és 30 fps-sel mozgott a kép, de még nem dőlt el, a megjelenéskor milyen lesz a framerate.

Pletykálták korábban, hogy az új God of War a felturbózott PS4 nyitócíme lehet, de biztos, hogy a most forgalomban lévő gépeken is futni fog. Legfeljebb kisebb felbontással és alacsonyabb fps-számmal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)