Hirdetés

E3 2016 - képek jöttek az új The Witcher játékból

|

A Microsoft előadásán bejelentett Gwent: The Witcher Card Game-et most screenshotokon is megnézhetjük.

Hirdetés

Jó ideig nem lesz új, nagy The Witcher játék, és ha lesz is, Geralt már nem tér vissza benne. Ugyanakkor a Gwent is a franchise-hoz tartozik, és egyjátékos kampányt is kap, ami miatt külön érdekes lehet.

Lesz néhány csavar a játékmenetben, de alapvetően kártyázni kell a The Witcher 3-ban megismert szabályok szerint. A kezelőfelületet egy kicsit átalakították, jobban kidolgozták, mint azt az alábbi képeken is láthatjátok.

A Gwent: The Witcher Card Game első, hangulatkeltő videóját itt tekinthetitek meg. A bétateszt szeptemberben kezdődik, a megjelenés valamikor később várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)