Hirdetés

E3 2016 - jövőre csúszott, de már most kipróbálható a Halo Wars 2

|

A Halo Wars 2 2017-ben fog megjelenni, viszont a Microsoft addig is szeretné tudni a játékosok véleményét, ezért elindította a többjátékos bétát.

Hirdetés

Június 13-tól 20-áig lehet letölteni a Halo Wars 2 Windows 10-es és Xbox One-os bétáját, amivel a 343 Industries és a The Creative Assembly a többjátékos módot teszteli, azzal kapcsolatban várja a felhasználók visszajelzéseit.

A játék csak február 21-én jelenik meg a két említett platformra, viszont akkor egy 13 küldetésből álló egyjátékos kampányt is kapunk, valamint hat főt támogató multiplayert. Az E3 alatt két videót is bemutattak, az egyik a bétát harangozza be, a másik pedig egy kedvcsináló összességében.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)