Hirdetés

E3 2016 - új traileren a Harmonix PSVR-játéka

|

A Rock Band készítői egy érdekes zenés élménnyel készülnek a Sony virtuális valóság-platformján, a Harmonix Music VR legújabb trailere pedig egy új játékmódot is bemutatott.

Hirdetés

A Harmonix az Oculusszal is dolgozik egy VR-játékon, de a Sony partnereiként is kipróbálják magukat a virtuális valóságban. A Harmonix Music VR viszont nem egy klasszikus ritmusjáték lesz, hanem inkább egy interaktív játszótér, amiben a saját zenéinkre szórakozhatunk.

Eddig három játékmódot lepleztek le: a Beach egy kellemes tengerparti tájra repít minket, ami néhány érdekes titkot tartogat és reagál a zenére is, amit éppen betettünk, az Easel módban a PlayStation VR-hoz elég hasznos Move kontrollerrel készíthetünk 3D-s rajzokat, amik szintén a ritmusra pulzálnak, illetve az új trailerben mutatták be a Dance névre hallgató módot. Ebben virtuális figuráknak taníthatunk be táncokat, beállhatunk a DJ-pult mögé is bohóckodni, de akár óriásként tönkre is tehetjük a bulit.

A játék fontos eleme, hogy mindig az éppen játszott dalhoz igazodik, amiből gyárilag csupán 17-et kapunk. Ezek között a Harmonix házi dalszerzőinek alkotásai, a 2014-es A City Sleeps és a stúdió saját játéka, az Amplitude zenéi is ott lesznek. Ehhez képest hatalmasra duzzaszthatjuk a kínálatot, ugyanis egy USB-s adathordozóról bármilyen zenét beolvashatunk (vagy ha trollkodni akarunk, mosógéphangokkal és hangoskönyvekkel is próbálkozhatunk). Persze ha már működik a konzolon, hatalmas kihagyott ziccer lenne Spotify-integráció nélkül kiadni a Harmonix Music VR-t.

Mit gondoltok, ez a játék jó bevezetés lehet a VR világába?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)