Hirdetés

E3 2016 - a Mass Effect: Andromeda előzetes legjobb pillanatai

|

Az EA Play-en megint nem tudtunk meg sokkal többet a Mass Effect: Andromedáról, de egy előzetest legalább kaptunk, ami még némi gameplay-t is mutatott.

Hirdetés

Valószínűleg őszig nem jelentik be, mikor jön a Mass Effect: Andromeda, és így a gamescomon sem kapunk többet egy hasonló videónál, mint amit az EA Play során dobott be a kiadó.

A rajongóknak viszont elég, hogy jól néz ki, és ha jól megfigyeltétek az egyes jeleneteket, azért lehetett látni újdonságokat, árulkodó és izgalmas momentumokat. Kigyűjtöttünk párat alább, a leírásoknál leginkább csak tippeltünk, az állításokat ne vegyétek készpénznek.

Íme a Normandy "utódja", a Tempest.

Egy kis lövöldözős, homokviharos játékmenet.

Egy mosolygós Asari.

Kalandra indulunk a Makóval egy sötét és ijesztő bolygón, rögtön azután, hogy leszálltunk a Tempesttel.

Ahol az ember az idegen és támadó faj, ott nincs neki kegyelem.

Végül pedig alighanem az új főszereplő női változata, Ms. Ryder. Már ha ő az, és így hívják.

Nektek melyik pillanat tetszett a legjobban? A videót itt visszanézhetitek, ha nem lett volna meg, vagy még egyszer szeretnétek látni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)