Hirdetés

E3 2016 - Mass Effect: Andromeda fejlesztői videó

|

A Mass Effect: Andromeda megjelenési dátuma még mindig nem derült ki, de megtudtunk egy-két dolgot a játék új videójából.

Hirdetés

Az elmúlt egy évben még mindig nem beszélt sokat az Electronic Arts a Mass Effect: Andromedáról. Az idei őszi szezonra tervezett megjelenést elhalasztották, de a BioWare pont olyan csapat, aminek munkájára hajlandóak vagyunk várni.

A kiadó sajtókonferenciáján előkerült a játék, és nem csak egy újabb hangulatcsináló előzetest kaptunk. A fejlesztők meséltek mindenről, a világokról, láthattunk egy kis játékmenetet is. A főszereplő neve még mindig nem derült ki, de hajója alighanem a Tempest lesz. Az Andromeda galaxisban próbálunk új otthont találni az emberiségnek. Minden eddiginél nagyobb szabadságot kapunk, új fajokkal találkozhatunk (szinte csak), a Frostbite-nak köszönhetően pedig lélegzetelállító lesz a látvány. Elemezzétek a trailert, aztán mondjátok el, mit láttok, amit mi esetleg nem vettünk észre első megnézésre.

További infók ősszel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)