Hirdetés

E3 2016 - kompetitív és közösségi funkciókkal bővül az Xbox Live

|

A Microsoft szeretné jobban összehozni az Xbox Live közösségét, ezt pedig néhány új és érdekes funkció fogja segíteni.

Hirdetés

Az Xbox platform jövőjéről is sok szó esett a Microsoft mai konferenciáján. A cég szeretné a kompetitív játékot az Xbox Live szerves részévé tenni, ennek érdekében pedig több új funkciót is bejelentettek.

Az Xbox Live már nem csak az Xbox One-os játékosokat, de az összes Windows platform rajongóit összefogja, így érthető, hogy a Microsoft szeretné minél teljesebbé tenni az élményt. Az első egyik újdonság a Clubs, melynek segítségével csoportokat hozhatunk létre különféle érdeklődési körökhöz kapcsolódóan (ilyen mondjuk hasonló platformokon már régóta van), így mindig könnyen találhatunk haverokat. Ehhez segít a Looking For Group funkció is, melynek segítségével egy adott játékhoz kereshetünk játszótársat, ha esetleg segítségre van szükségünk.

Természesen a kompetitív irányzat sem maradhat el, ehhez nyújt segítséget az Arena, ami röviden egy tournament platform. A lényege, hogy bajnokságokra jelentkezhetünk, melyeket játékfejlesztők szervezhetnek, mint pl. a kompetitív játékokkal egyre komolyabban foglalkozó Electronic Arts.

Nektek hogy tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)