Hirdetés

Az idei E3-on bemutatkozik az új Xbox One?

|

Jelentések szerint a Microsoft már az idei E3-on bemutatja az Xbox One-t, valamint a hozzá tartozó új kontrollert.

Hirdetés

Már egy ideje keringenek a pletykák egy újabb, erősebb Xbox One-ról, viszont a legújabb források alapján úgy tűnik, hogy hamarosan tényleg lehull a lepel a titokzatos projektről.

Ezúttal egy blogger, Brad Sams osztotta meg a világgal, hogy a Microsoftos kapcsolatai szerint a Microsoft az idei E3-on fogja majd először bemutatni az új konzolt, amellyel együtt egy új kontrollert is leleplez.

Az információk szerint előfordulhat, hogy fehér színben is elérhető lesz majd az új típus, de a további változtatásokról nem tudni, nyilván többről van szó, mint egy sima átszínezés.

A jelentés arról is ír, hogy az új Xbox sokkal több lesz majd, mint egy új kontroller, de sajnos ebből sem derül ki több részlet arról, hogy a konzol miben lesz más a jelenlegi kiadáshoz képest. Azt tudtuk korábban is, hogy a Microsoft több prototípust is tesztel, és nyilván kell valamit lépniük a Sony felturbózott PS4-ére.

Ti mit gondoltok, mi lesz a két konzol hardveres fejlesztéséből?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)