Hirdetés

Might & Magic: Clash of Heroes bejelentve

|

Reméltük, hogy a Ubisoft előrukkol a Might & Magic univerzumra vonatkozó terveivel, de nem egészen erre számítottunk.

Hirdetés

Titkon bíztunk abban, hogy a Ubisoft fellebbenti a fátylat a Heroes of Might & Magic hatodik epizódjáról, netán a Dark Messiah of Might & Magic folytatásáról, vagy belevág egy klasszikus Might & Magic RPG-be.



A Might & Magic: Clash of Heroes a széria első darabja, ami Nintendo DS konzolon lesz játszható. Műfaját tekintve egyfajta hibrid, hiszen szerepjátékos elemek mellett kaland, fejtörők és egy innovatívnak mondott dinamikus harcrendszer jellemzi.
40 esztendővel járunk a Heroes V eseményei előtt Ashan térségében. Öt hős kalandjait kísérhetjük figyelemmel, amint megpróbálják elhárítani a világukat fenyegető veszélyt.



Harc közben védekező és támadó formációk közül válogathatunk, idővel pedig egyre durvább kombókat sajátítunk el, amelyeket varázslatainkkal és ereklyéink hatalmával kiegészítve vethetünk be. Az egyszerű összecsapások mellett boss-harcok és időlimites küzdelmek is várnak ránk.
A manga beütésű (DS-ről van szó, milyen is lehetne?) Might & Magic: Clash of Heroes végigjátszása során a Heroes V főhőseinek (Anwen, Godric, Fiona, Aidan, Nadia) fiatalkorát élhetjük át.
A multiplayer sem marad ki, így ketten eshetünk egymásnak (na nem úgy) egy kis szórakozás kedvéért.
A Capybara stúdiójában készült alkotás még idén augusztusban az üzletek polcaira kerül.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)