Hirdetés

E3 2016 - nem lesznek platformok közti határok a Minecraft: Pocket Editionben

|

Hatalmas update jön a Minecraft mobilos és GearVR-ra készült változatához, érdemes lesz megint beleugrani.

Hirdetés

Természetesen a Minecraft sem maradhatott ki a Microsoft E3-as konferenciájáról, ezúttal pedig a játék mobilos változatairól és a cross-playről volt szó, nem semmi funkciókkal bővülnek a zsebre tehető változatok.

A Mojang két munkatársa a konferencia során bejelentette, hogy a Minecraft: Pocket Edition és a Gear VR Edition is az Xbox Live-on keresztül lesz játszható, ami azt is jelenti, hogy természetesen az egyes platformokról akár egymással is játszhatunk. Ezzel együtt hivatalosan is elindul a korábban már tesztelt Minecraft Realms szolgáltatás, melynek lényege, hogy meginvitálhatjuk barátainkat saját világainkba. A világok perzisztensek, tehát társaink akkor is építgethetik a világunkat, amikor mi nem vagyunk éppen online.

Nektek hogy tetszik az ötlet? Melyik platformon játsszátok a Minecraftot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)