Hirdetés

A Nintendo NX a játékokról fog szólni, nem a terafloppokról

|

Akárcsak a Wii U esetében, úgy az NX-nél sem a teljesítmény lesz a lényeg. A Nintendo inkább a szórakoztató játékokra koncentrál.

Hirdetés

A teraflop kifejezést a Microsoft előszeretettel dobálta, amikor bejelentették a Project Scorpio konzolt. A Sony is biztosan előveszi a kifejezést a PlayStation Neo bejelentésekor, de a Nintendo embereit ez nem különösebben izgatja.

"Számunkra ez nem a hardverről szól, nem a terafloppokról, nem a rendszer teljesítményéről, hanem a tartalomról" - nyilatkozta a Nintendo amerikai főnöke, Reggie Fils-Aime a Bloombergnek.

"Mi arra koncentrálunk, hogy a legjobb szórakoztatást hozzuk el Wii U-ra és NX-re a jövőben. Szóval számunkra mindegy, hogy mit csinál a Microsoft és a Sony a rendszereiket tekintve, ez az ő harcuk."

Valószínűleg ez az oka annak, hogy a Nintendo úgy döntött, hogy idén nem mutatják be az új konzoljukat az E3-on. Nem is nagyon kellett nekik, hiszen a The Legend of Zelda: Breath of the Wind így is letarolta a közönséget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)