Hirdetés

Napi büntetés: ahogy a Nintendo elnök az Xbox One S-re néz, nem néz úgy senki

|

Egyetlen elkapott pillanatba sűrítve minden érzelem, amit egy rivális konzol megtekintésekor érezhet az ember. Reggie Fils-Aimé, az amerikai Nintendo amerikai elnökének fintora tökéletes érzelmi olvasókönyv.

Hirdetés

Persze nem ez az E3 legkínosabb pillata, abból bőven volt elég, de azért mindenképpen remekül elkapott kompozíció. Tudjátok, bizonyos emberi grimaszok (főleg az érzések okozta tudattalan fajta) a világ minden táján pontosan ugyanolyanok. A félelem, a harag, a megvetés, a boldogság arckifejezését kultúrafüggetlenül lehet leolvasni egy ember arcáról, ez történhet meg most is.

CheapyD remek fotója első látásra csak egy átlagos kép, ahol éppen sikerült elkapni egy különleges pillanatot, amikor is a Nintendo amerikai divíziójának elnöke megtekinti az E3 keretében kiállított Xbox One S konzolt.

Aztán CheapyD hamar rájött, hogy ha kicsit közelebbről nézzük meg a képet, varázslatosan kifejező érzelmi reakciót olvashatunk le Reggie arcáról.

A feladat a kép kapcsán a következő: tippeljük meg, mire is gondol éppen az amerikai Nintendo első embere? Ti milyen érzelmet olvastok le az arcáról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)