Hirdetés

E3 2016 - új demót kap a Nioh, itt egy új videó

|

A szamurájos Dark Soulst egyszer már kipróbálhattuk, és hamarosan újra lehetőséget kapunk erre.

Hirdetés

A Koei Tecmo-féle Nioh egyelőre megosztotta a játékosokat. A Dark Soulson edzettek hiányolnak belőle valamit, a From Software játékait nem ismerők pedig ezt is túl nehéznek találják.

A játéknak bőven van még ideje meggyőznie mindenkit arról, hogy jó lesz. A kiadó egy mindenki számára ingyenesen elérhető, új demót fog kiadni augusztusban, amit már a felhasználói visszajelzéseket figyelembe véve raknak össze. Nem tudjuk, a játék egy teljesen új darabját próbálhatjuk-e ki, vagy az előző demó javított, esetleg kicsit kibővített változatát kapjuk-e, de a következő pár hétben erre is fény derülhet. Addig is itt az új videó, nézzétek meg.

A megjelenési dátumot egyébként megszellőztette az Amazon, mely szerint a játékot október 28-án fogják kiadni. Ez még nem hivatalos, de számítsatok rá, hogy az lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)