Hirdetés

E3 2016 - hangulatos trailerrel mutatkozott be a Pokemon Sun & Moon

|

Nem sok játékot hozott magával a Nintendo az idei E3-ra, de az új Pokemon játékok természetesen feltűntek az élő bejelentkezés alatt.

Hirdetés

A Nintendo idén sem tartott sajtókonferenciát az E3-on, sőt, Direct sem volt, a szokásos Treehouse bejelentkezésben azonban több játékot is megmutattak. Bár a hangsúlyt a The Legend of Zelda következő epizódjára fektették a Pokemon Sun és Moon sem maradtak távol.

Mivel egy kézikonzolos változatról beszélünk, ne számítsatok elképesztő effektekre vagy lenyűgöző grafikára, de hát a Pokémon játékoknál ez soha nem is volt szempont. A trailerben bepillantást nyertünk a karaker tesztreszabásával kapcsolatos lehetőségekbe és megismerhettünk néhány szőrmókot is. Mondjuk hogy mennyire lehet szőrmóknak nevezni egy teljesen fém oroszlánszerű lényt, az már más kérdés, de ilyen mélységekig talán ne menjünk bele a játékba.

A Nintendo 3DS-exkluzív játékaira november 18-ig kell majd várniuk a rajongóknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)