Hirdetés

E3 2016 - Prey 2 bejelentés és egy remake várható a Bethesdától?

|

Az ipar egyik jól ismert besúgója szerint egy teljesen átdolgozott Prey 2-t ismerhetünk meg az E3 alatt.

Hirdetés

Már egy ideje terjengnek a pletykák arról, hogy a Prey 2 egyszer csak felbukkanhat az idei E3 alatt. Erre erősített most rá a játékvilág fórumain jól ismert Shinobi602. Elmondása szerint egy gyökeresen átdolgozott verziót fog bemutatni a Bethesda.

A Prey 2 mellett egy másik bejelentésre is készülnek, ami valamilyen klasszikus játék felújított verziója lesz. Azt nem mondta el, hogy melyik címről van szó, de sokan a The Elder Scrolls V: Skyrim-re fogadnak.

Akárhogy is, már a Prey 2 elég nagy bomba lenne. A Bethesda 2014-ben azt állította, hogy kidobták a projektet, de Shinobi elmondása szerint csak átdolgozták az egészet, és picit közelebb vitték a System Shock hangulatához.

Hogy ebből mi az igazság az hamarosan kiderül, hiszen már csak néhány nap, és dübörög az E3, amit velünk együtt követhettek majd a GSO-n.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)