Hirdetés

A PS4K létezik, de nem lesz ott az E3-on

|

A Sony feje megerősítette a fejlettebb PlayStation 4 létezését, ugyanakkor szomorúan tudatta a rajongókkal, hogy egy darabig még nem láthatják az új konzolt.

Hirdetés

Rengeteg izgalmas bejelentésre számítunk az E3-on, a legjobban várt lepellezések azonban egyértelműen a Microsoft és a Sony új konzoljait érintik. Illetve most már csak a Microsoftét.

Andrew House, a Sony Interactive Entertainment elnöke a Financial Timesnak megerősítette, hogy jelenleg fejlesztés alatt állo egy fejlettebb PlayStation 4. House csak mint "high-end", vagyis csúcskategóriás PS4 hivatkozott a konzolra, amelyről annyit árult csak el, hogy drágább lesz, mint a jelenlegi 350 dolláros modell, illetve hogy az E3-ra nem viszik ki.

Azt is megtudtuk, hogy ezzel nem ér véget a PlayStation 4 kora, azt ugyanis továbbra is árusítják majd egészen az életciklus végéig, ami valószínűleg még legalább 3-4 év. A PS4K (ahogy arra a neve is rámutat) támogatja majd a 4K-s felbontást, pontos hardveres specifikációt azonban nem hoztak nyilvánosságra.

Természetesen minden játék PS4 kompatibilis lesz, ami azonban ennél is érdekesebb, hogy a PlayStation VR headsetet mindkét konzol támogatja majd. Abban azért biztosak lehetünk, hogy ezen a téren nem lesz teljesen ugyanolyan a tartalom, már csak a technikai korlátok miatt sem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)