Hirdetés

E3 2016 - már elérhető a Resident Evil 7 demó

|

Aki nem akar januárig várni, hogy kipróbálhassa a Resident Evil 7-et, az akár most is játszhat vele, néhány feltétellel.

Hirdetés

A Sony előadásán bemutatkozott a Resident Evil VII, ami ugyan a hatodik rész eseményei után játszódik, de míg az egy akciójáték volt, itt a Capcom abszolút a horror vonalra feküdt rá. Épp, ahogy a rajongók akarták.

A PlayStation VR-ral is játszható játék januárban jelenik meg, viszont a fejlesztés már tart ott, hogy a Capcom közzé tudott tenni egy, csak PlayStation 4-re, egyelőre csak a PlayStation Plus előfizetők számára elérhető demót.

A Resident Evil 7 Teaser: Beginning Hour egy rövid ízelítő abból, ami majd a teljes játékban vár minket, és mivel nem akarták lelőni, miről szól, a leírása nem mond sokat. Hamarosan mi is kipróbáljuk majd (ha végre nem csak híreket gépelünk vadul), és beszámolunk róla nektek.

2.7 GB-ot nyom a demó. Érdemes felkapcsolt lámpánál, lehetőleg világosban játszani vele, ha nem akartok nagyon beparázni. Persze rátok bízzuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)