Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - az idei E3-on mutatkozik be?

|

Egyes információk szerint az idei E3-on végre lehull a lepell a Red Dead Redemption titokzatos folytatásáról.

Hirdetés

A Red Dead Redemption az előző generáció egyik legkiválóbb játéka volt, szóval nem meglepő, hogy a rajongók a mai napig imádják és várják a folytatást. A következő részről egyébként már korábban is voltak pletykák, viszont most ismét egy információmorzsához jutottunk, ami persze egyelőre csak pletyka, tessék úgy kezelni.

Egy névtelen informátor szerint a cég már 4 éve dolgozik a folytatáson, mely a Red Dead Redemption 2: Legends of the West címet fogja majd kapni. Ha minden igaz, akor a játék 2017 őszén fog megjelenni és az idei E3-on fogják először leleplezni, az eredeti Red Dead Redemption HD remake-jével együtt (ami némileg megkavarhatja a visszafelé kompatibilitásban hívők toplistáját Xbox One-on). A játéknak több főszereplője lesz és sokkal nagyobb lesz, mint az előző rész.

Ha eltekintünk attól, hogy ennél fantáziátlanabb alcím a világon nincsen, akkor azért van némi alapja ennek a pletykának. Korábban hallottunk már arról, hogy a folytatásban az első rész két karaktere is irányítható karakterként tűnik majd fel, Danny Ross egy Reddit AMA keretein belül humoros utalásokat tett a folytatásra, valamint maga a Take Two is megerősítette, hogy a GTA mellett az RDR-rel is szeretnének hosszútávon foglalkozni.

Ti mit gondoltok? Van rá esély, hogy idén végre tényleg bejelentik a folytatást? Milyennek képzelitek el?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)