Hirdetés

E3 2016 - bejelenthetik a következő Saints Row játékot

|

A Deep Silver nem csak hogy ott lesz az idei E3-on, de valami nagy dobással is készül. Csak nem a Saints Row V-tel?

Hirdetés

Már kevesebb mint három hónapra vagyunk a játékvilág legfontosabb rendezvényétől, az E3-tól. Mind a két évvel ezelőtti, mind a tavalyi rendezvény ütős volt, és hasonlót várunk az ideitől is.

A Bethesda előadást tart, a Take Two bejelent valamit (akár többet is), és a Deep Silver is kitelepül. A kiadó következő játéka a Homefront: The Revolution lesz, az viszont már májusban megjelenik, jelen pillanatban pedig nem tudjuk, mivel készülnek még az idei vagy a következő évre. A leginkább valószínű, hogy folytatást kap végre a Saints Row széria, aminek legutóbbi nagy epizódja 2013-ban jelent meg (a Gat out of Hell című spin-off pedig 2015-ben). Náluk van még a Metro franchise, a Dead Island 2 (ezzel kapcsolatban is bejelenthetnek valamit akár, de egy Saints Row azért nagyobbat szólna), a Risen sorozat is, de nem kizárt, hogy valami teljesen újról rántják le a leplet. Június 11-15. között figyeljétek a GSO-t aktívan, ismét 24 órában közvetítünk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)