Hirdetés

Sniper: Ghost Warrior 3 - 25 perc gameplay, amit eddig csak a kiválasztottak láttak

|

A CI Games zárt ajtók mögött mutogatta a Sniper: Ghost Warrior 3-at az idei E3-on, de most elérkezettnek látták az időt, hogy másoknak is megmutassák az eddig titkolt anyagot.

Hirdetés

Az idei E3-on természetesen a CI Games is tiszteletét tette, és bár a korábbi Sniper: Ghost Warrior epizódok nem hozták azt a szintet, amit szerettünk volna, továbbra is reménykedünk, hogy a csapat képes előállni egy minőségi játékkal. 

A Los Angeles-i expón csak a sajtósok láthatták a Sniper: Ghost Warrior 3 zárt ajtók mögött mutogatott demóját, amelyed a játék vezető narratív dizájnere, Jess Lebow kommentál. A játék következő szeletét ismét csak a kiválasztottak láthatják majd az augusztusi gamescomon, de a korábbi demót mindenki számára elérhetővé teszik.

A Sniper: Ghost Warrior franchise egyébként nem teljesít túl rosszul, eddig több mint 5,5 millió példányban fogyott a játék, a harmadik résszel pedig még ennél is nagyobb dobásra készül a CI Games. A 2014 decemberében bejelentett játék 2016 első felében jelenhet meg PC, PS4 és Xbox One platformokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)