Hirdetés

SoulCalibur - bejelentés az E3-on?

|

A Project Soul, a SoulCalibur játékok fejlesztője most a felhasználók visszajelzéseit várja, mert „valami hatalmas készül”.

Hirdetés

Eddig is biztosak voltunk benne, de most méginkább megerősítést nyert, hogy az utóbbi évek legdurvább E3-a közeleg, rengeteg izgalmas bejelentéssel és megannyi visszatérővel.

A sorba most a 2012 óta szünetelő SoulCalibur sorozat is beáll, a fejlesztők Facebookon érdeklődtek afelől, hogy melyik rajongónak ki a kedvenc karaktere, de ami érdekesebb, az a poszt végén szereplő mondat: „A Project Soul lehet, hogy valami hatalmassal készülődik... Figyeljetek és terjesszétek a hírt!”

VOTE FOR THE FUTURE OF SOULCALIBURCalling all SoulCalibur Fans! Project Soul would like to hear your voice.They need...

Posted by SoulCalibur on Friday, May 1, 2015

Ez egy nem annyira burkolt utalás arra, hogy hamarosan bejelentik a következő részt, vagy legalább azt, hogyan látják a széria jövőjét. Válaszaitokat PC-ről itt, mobilról itt adhatjátok le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)