Hirdetés

E3 2016 - Cartman szobor a South Park: The Fractured but Whole gyűjtői kiadásában

|

Diszkrét, de ütős az új South Park játék kibővített változata, amihez az első rész is ajándékba jár.

Hirdetés

A South Park: The Fractured but Whole-hoz egy egész sor figura fog megjelenni, amiket valószínűleg a Ubi Shopon keresztül tudunk majd megvenni.

Az egyik, a 6 hüvelyk magas Coon figura (ez ugye Eric Cartman szuperhős alteregója) viszont a Collector's Edition részét képezi három képeslap, egy boríték, egy steelbook, játékbeli jelmezek és perkek, valamint a Season Passt is tartalmazó Gold Edition mellett. Az előrendelők megkapják Törcsit, aki csak nekik ad tanácsokat a játék bizonyos pontjain.

A South Park: The Stick of Truth csak a PC-s és az Xbox One-os változathoz jár, utóbbin is a 360-as verzió lesz játszható. A The Fractured but Whole december 6-án jön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)