Hirdetés

South Park: The Fractured but Whole - nem az Obsidian készíti

|

Az Obsidian egy gyakorlatilag kifogástalan játékot hozott el nekünk tavaly, de idén a Ubisoft San Franciscón a sor, hogy bizonyítson a South Park: The Fractured But Whole-lal.

Hirdetés

Az, hogy a South Park: The Stick of Truth folytatást kap, a Ubisoft E3 2015-ös konferenciájának egyik legörömtelibb bejelentése volt, viszont amikor a Eurogamer az Obisidan vezérigazgatójával készített interjút, és rákérdeztek a játékra, Feargus Urquhart csak annyit tudott mondani: „Nagyon izgatottak vagyunk, hogy készül egy új South Park játék, és alig várjuk, hogy mi magunk játszhassunk vele.”

Miközben ez a hozzáállás mindenképp dicséretes, jó kérdés, hogy a Ubisoft miért nem újra az Obsidiannak adta a feladatot, miért választotta inkább a Ubisoft San Franciscót. Valójában ez nem egészen rajtuk múlt, ugyanis a fejlesztőcsapat nagyon elfoglalt, körülbelül 200 ember dolgozik náluk különböző játékokon. „Az Armored Warfare jól alakul, több mint 15 000-en játszottak vele egyidőben a múlt héten. A Pillars of Eternity kiegészítőjében rengeteg újdonság van, az elkövetkezendő hónapokban jópár mókás dolgot bejelentünk.” - nyilatkozta Urquhart.

Szerintetek lehet ugyanolyan jó a Fractured but Whole, mint a Stick of Truth?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)