Hirdetés

E3 2016 - Spider-Man játékot készít az Insomniac Games

|

PlayStation 4-re jön a legújabb Pókember játék, mely az Insomniac Games műhelyében készül, és az új Pókember szerepel benne.

Hirdetés

Végre nem a Beenox kapta meg a Marveltől a Pókember jogokat, hanem egy olyan fejlesztőcsapat, ami korábban többször is több mint értékelhető játékokat tett le az asztalra. 

Az Insomniac Games ugrál az Xbox és a PlayStation között, a Sunset Overdrive-val tett kitérő után azonban újra hazatértek (pont mint Pókember a Spider-Man: Homecomingban, de ez más téma). Az új Pókember játékról annyit tudunk, hogy egy a szuperhős a Polgárháborúban látott változatához hasonló főhős szerepel benne, (a szeme pont ugyanúgy húzódik össze, még ha a ruhája nem is egyezik egyértelműen), ugyanakkor eredeti sztori lesz, mely azt mutatja be, milyen ember Peter Parker maszkban, és milyen, amikor az lehullik róla. Nyílt világú lesz, és exkluzívként készül, csak és kizárólag PS4-re. Nézzétek meg fent ti is az anyagot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)