Hirdetés

E3 2016 - az új Spider-Man játék csak a kezdet

|

A Marvel határozott célja, hogy minőségi, kiemelkedő játékokhoz adja licenceit. Az új Pókember után további címek is jöhetnek.

Hirdetés

Tegnap a Sony előadásán tudtuk meg, hogy a Ratchet & Clank játékokért és a Sunset Overdrive-ért is felelős Insomniac Games egy PS4-exkluzív, nyílt világú Spider-Man játékot készít, aminek teljesen saját története lesz.

Közben egy teljesen más fronton a Telltale is készül valamivel, amit még nem mutatott meg. A Marvel játékokkal foglalkozó igazgatóhelyettese elmondta, hogy mióta két éve a cégnél van, az a célja, hogy új fejezetet nyisson a Marvel videojátékok történelmében, és a Spider-Man csak egy azok közül, ami a közeljövőben ránk vár. Kicsiben, mobilon kezdték, de PC-n ott a Marvel Heroes, és a TT Gamestől még több LEGO játékra számíthatunk. A legtöbb tervről még nem beszélhetett, de a Sony Interactive Entertainmenten, a TT Gamesen és a Telltale-en kívül is vannak más stúdiók, akik dolgoznak valamin. Innentől csak a legjobbakat bízzák meg, és nem akarnak olyan játékokat, amik filmek alapján készülnek - az szinte kivétel nélkül mindig rosszul sült el.

Korábban a Marvel azt nyilatkozta, hogy csak akkor készül Bosszúállók játék, ha találnak valaki olyat, aki egy a franchise-hoz méltó címmel tud előállni. Reméljük, megtalálták, és valami jó kis kooperatív cuccot kapunk. Vagy bármit, csak legyen értelme.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)