Hirdetés

E3 2016 - megmutatta magát a Star Wars TPS

|

Az EA előadásán pár pillanatot láthattunk a Visceral berkeiben készülő Star Wars TPS-ből, ami nem a Star Wars 1313 lesz.

Hirdetés

Ha megnéztétek az EA Star Wars terveit vegyítő videót, láthattátok, ahogy a Visceral néhány alkalmazottja beszél a még mindig név nélküli játékról, melyet 2018-ban terveznek kiadni.

A jövő évi E3-ig várhatóan nem is kapunk semmi értékelhető információt vele kapcsolatban, addig csak az ilyen apró morzsákból próbálhatjuk kitalálni, mi lesz ez. A videóban két jelenet volt, melyek nyomán elindulhatunk. Az egyik az alábbi koncepciórajz, melyen feltehetően a főhős vagy főhősök jönnek a Tatooine lenyugvó napjainak halvány fényében, őket pedig egy idegen lény kíséri.

A másik ez a pár másodperces mozgókép, amit mi gifként szúrunk be, remélve, hogy nem terheli le nagyon senki gépét. Valaki (gyanús, hogy a majd általunk irányított karakter) kisétál házából, alighanem szintén a Tatooine-on. A várost, amiben lakik, a Birodalom uralja, az ő logójukkal ellátott lobogók lógnak a falakról. Elrepül egy raj TIE vadász, a távolban pedig két csillagromboló is feltűnik.

Most ti jöttök: hogyan képzelitek el ezek alapján a Visceral Star Wars játékát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)