Hirdetés

E3 2016 - ilyen a Steep, a Ubisoft nyílt világú sportjátéka

|

Kooperatívan extrémsportolhatunk a Steep nevű, vadonatúj Ubisoft játékban.

Hirdetés

A legutóbbi pénzügyi jelentés óta tudjuk, hogy a Ubisoft az aktuális pénzügyi évben még kiad egy játékot, amit eddig nem leplezett le. Most kiderült, hogy ez nem más, mint a nyílt világú, télisportos, kooperatívan játszható, nagyon (nem) kicsit a Snowra hajazó játék, a Steep.

Ebben snowboardozhatunk, szárnyasruhával repülhetünk, síelhetünk, ejtőernyőzhetünk a havas hegyekben. A Ubisoft Annecynél készülő projekt egész gyönyörű és hangulatos az alább látható két videó alapján. Az alpokba mehetünk, annak is azon területeire, ahol Olaszország, Ausztria, Franciaország és Svájc találkozik. Bármikor válthatunk, hogy milyen sportot szeretnénk épp végezni. Kihívhatjuk barátainkat versenyekre, vagy csak szimplán együtt gyönyörködhetünk. Stílusosan decemberben fog megjelenni, PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)