Hirdetés

E3 2016 - ott lesz a Telltale-féle Batman is

|

A Telltale Games kreatív igazgatója közelebb vitt minket ahhoz, hogy mikor játszhatjuk az epizodikus Batman játékuk első részét és a The Walking Dead 3. évadának nyitányát.

Hirdetés

A Telltale-féle Batman saját, felnőtteknek szóló történet lesz, tehát nem fog kapcsolódni egyik korábbi filmes, képregényes vagy játékfeldolgozáshoz sem és megmarad a stúdióra jellemző látványvilág is, amit a Tales from the Borderlands csapata garantál. A történet egyik központi témája a karakter kettőssége lesz, így lesznek olyan jelenetek is, ahol választhatunk, hogy Batmanként vagy Bruce Wayne-ként akarunk-e megjelenni, aminek természetesen más-más következményei lesznek. 

A Telltale Batman a fejlesztők ígérete szerint technológiailag is jobb lesz a stúdió előző játékainál, de hogy ez a gyakorlatban mekkora fejlődést jelent, azt legkorábban a nyáron tapasztalhatjuk majd meg, ugyanis a cég kreatív igazgatója, Job Stauffer megerősítette Twitteren, hogy a Batman (ami a hivatalos cím) első epizódja ezen a nyáron debütál, valamint azt is megemlítette, hogy a The Walking Dead 3. évadának első fejezetét ősszel kapjuk meg: 

Stauffer hozzátette, hogy egy hét múlva kezdődik az E3 2016, amivel egyértelműbben nem is utalhatott volna rá, hogy mindkettő említett címet ott fogják megmutatni először. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)