Hirdetés

E3 2016 - ekkor jön a The Elder Scrolls V: Skyrim remasterelt változata

|

A hatalmas sikerű szerepjáték idén jelen generációs konzolokra is megjelenik, természetesen újrakevert változatban.

Hirdetés

A napokban felröppent a hír, hogy a Bethesda szeretné újra kiadni egy korábbi játékát, akkor pedig mindenki a világsikernek örvendő Skyrimre tippelt. Most úgy tűnik, hogy mindenkinek igaza lett, aki erre fogadott, ugyanis egy online hirdetés szerint még idén megjelenik a The Elder Scrolls V: Skrim - The Definitive Edition.

A Base.com nevű online áruházban vette valaki észre, hogy már rendelhető a The Elder Scrolls V: Skyrim - The Definitive Edition (ennél hosszabb neve már nem is lehetne egy játéknak). Az oldal szerint a játék november 23-án jelenik meg az Egyesült Királyságban. A találgatások szerint nem ez lesz a Bethesda egyetlen meglepetése az E3-on, sokak szerint még az Evil Within 2, a Wolfenstein 2 és a Prey folytatása is előkerül majd a prezentáció során, amit természetesen élőben fogunk követni.

Ti mit gondoltok? Érdemes felújítani a Skyrimet konzolokra, vagy úgysem érhet fel a legjobb PC-s modokkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)