Hirdetés

E3 2016 - nézd meg, milyen a The Elder Scrolls V: Skyrim remaster

|

A Bethesda hivatalosan is leleplezte a Skyrim felújított változatát, ami még idén megjelenik. Azt is tudjuk, mikor.

Hirdetés

A The Elder Scrolls rajongók három fronton is szórakoztathatják magukat, amíg a hatodik rész meg nem jelenik: a The Elder Scrolls Online-hoz DLC-k jönnek, a The Elder Scrolls Legendsben kártyázni lehet, a The Elder Scrolls V: Skyrim remaster pedig tökéletes arra, hogy a konzolokat preferálók jobb minőségben játsszák végig a játékot, akár modokkal.

Az október 28-án megjelenő kiadás PC-re, PS4-re és Xbox One-ra lesz kapható. Mindkét gépen 1080p-ben, 60 fps-sel fut, javítottak a textúrákon a 360-as és PS3-as változatokhoz képest, és a Fallout 4-hez hasonlóan már ez is modolható lesz konzolokon. Érdemes óvatosnak lenni, bármi összeakadhat bármivel, de aki csak a sárkányokat akarja Thomas, a gőzmozdonyra vagy a hátasokat egy Én kicsi pónim szereplőre cserélni, félelem nélkül megteheti, ahogy ezek a modok is felkerülnek a Bethesda.netre. A megjelenés még messze, írjatok addig listát, és nézzétek meg a fenti videót, amiben 3:07-től látható a korábbi konzolos és a jelenlegi konzolos verzió közötti különbség.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)