Hirdetés

E3 2015 - lesz egy The Walking Dead bejelentés is

|

A Telltale Games is megpróbálja felfokozni a hangulatot az idei E3 előtt, ugyanis a PR részleg igazgatója szerint az expón új híreket kapunk a The Walking Dead franchise-ról.

Hirdetés

A Telltale jelenleg ki sem látszik a munkából, így a The Walking Dead harmadik szezonjára egy ideig még várnunk kell, viszont legutóbb kiderült, hogy valamivel szeretnék összekötni a második és a harmadik évad eseményeit, tehát egy a 400 Days átvezetőhöz hasonló huncutságra bizton számíthatunk. És már azt is tudjuk, hogy mikor leplezik le a projektet.  

Job Stauffer, a Telltale Games PR részlegének igazgatója Twitteren jelezte a követői felé, hogy valamilyen nagy hírrel készülnek az E3 során, egészen pontosan június 15-én, hazai idő szerint este hat órakor számíthatunk a bejelentésre a hivatalos YouTube livestream során: 

Ti mire számítotok, mit tartogat nekünk a Telltale? Egy átvezetőt? Esetleg a Season 3-at mutatják be? Vagy valami egészen mást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)