Hirdetés

E3 2016 - itt a Titanfall 2 megjelenési dátum

|

Az EA két shootert hoz idén ősszel, a Battlefield 1 mellett a Titanfall 2 is elérhetővé válik. Most már tudjuk, pontosan mely napon jön.

Hirdetés

Az első Titanfall bizonyos értelemben siker volt, más szemszögből nézve bukás. Sokan megvették, sokan játszottak vele, de egy idő után elmúlt a játék varázsa, jöttek jobbak, és a játékosok nagy része lemondott róla.

A Respawn Entertainment és az Electronic Arts viszont látta, hogy van potenciál a franchise-ban, így idén újra nekifutnak, ezúttal a Microsoft támogatása nélkül. A Titanfall 2-ben lesz egy teljes értékű egyjátékos kampány is, melyet az órákon belül nyilvánossá váló videóban fogunk látni. Hat új titánt kapunk, bővítik a fejlődési rendszert, és a játék segít jobban elmélyülni a Titanfall 2 univerzumában. 

Az első hivatalos trailert itt találjátok.

A Titanfall 2 október 28-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)