Hirdetés

E3 2016 - ilyen lesz a Titanfall 2 egyjátékos kampánya

|

Miután kiszivárgott, az EA hivatalosan is elérhetővé tette a Titanfall 2 első, az egyjátékos mód jeleneteit bemutató előzetesét.

Hirdetés

Kevesebb mint három óra választ el minket a Titanfall 2 hivatalos bemutatkozásától, de valaki rosszkor nyomta meg a piros gombot, és a videó - vele együtt pedig a megjelenési dátum - kiszivárgott.

A játék október 28-án jön, és egy teljes értékű egyjátékos kampányt játszhatunk végig, ami megmutatja, milyen szoros a kapcsolat pilóta és titánja között. Kapunk hat új titánt, de egyelőre még nem tiszta, hogy köztük csak a multiban válogathatunk, vagy a single playerben is. Mivel a videóban közülük több feltűnik, valószínűleg mindkettő igaz.

A Titanfall 2 PS4-en, Xbox One-on és PC-n egyaránt játszható lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)