Hirdetés

Tomb Raider - izgalmas híreket kapunk az E3 előtt

|

A Square Enix megpróbálja felkorbácsolni kicsit az érdeklődésünket az E3 2016 iránt, amelyre várhatóan több bejelentéssel is készülnek, például a Tomb Raider kapcsán.

Hirdetés

Igazán szomorúak lennénk, ha a Square Enix nem lenne jelen az E3 2016-on, hiszen az azt jelentené, hogy nem vinne magával olyan címeket, mint a Deus Ex: Mankind Divided, a Final Fantasy XV, a Hitman, a Kingsom Hearts III és a Nier: Automata, de szerencsére a kiadó azt tervezi, hogy nagy erőkkel képviselteti magát az expón. 

Erre utal a hivatalos honlapon megjelent "The Road to E3 2016" nevezetű cikksorozatuk első fejezete is, amelyből kiderül, hogy a Square Enix milyen játékokat tesz játszhatóvá a helyszínen a résztvevők számára: ott lesz a Deus Ex: Mankind Divided, a Hitman, a Just Cause 3, a Star Ocean: Integrity and Faithlessness, az I Am Setsuna és a Square Enix Collective támogatásával a The Turing Test, valamint a Black The Fall is. 

A legérdekesebb az egészben mégis az, hogy a posztban megígérik nekünk, hogy a cikk második fejezetében izgalmas Tomb Raider híreket és részleteket kapunk majd néhány olyan projektről, amiken a csapat jelenleg keményen dolgozik. Az egyik valószínűleg a Rise of the Tomb Raider PlayStation 4-es verziója lesz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)