Hirdetés

E3 2016 - egy titokzatos Ubisoft cím tűnt fel

|

Egyszer csak felbukkant a Grow Up című játék, ami elvileg a Ubisofthoz tartozik. Lehet, hogy a Grow Home folytatásáról lenne szó?

Hirdetés

Ma este lesz a Ubisoft E3 prezentációja amire biztosan elhozzák a Ghost Recon: Wildlands, Watch Dogs 2 és a többi nagy címük trailereit, friss infóit. Lehet, hogy egy új bejelentéssel is meglepnek majd minket.

A PEGI listáján feltűnt egy új Ubisoft cím, a Grow Up, ami elvileg Xbox One-ra, PlayStation 4-re és PC-re van listázva. A csavar a sztoriban, hogy a megjelenési dátumnak a mai nap van feltüntetve, tehát június 13.

Lehet, hogy csak arról van szó, hogy ez a bejelentés dátuma, de van rá esély, hogy ma nem csak bejelentenek egy új játékot, hanem rögtön meg is jelentetik. Lenne meglepetés. 

A műfajt nem ismerjük, de ha a programnak bármi köze lesz a Grow Homehoz, akkor egy 3D platformerre számíthatunk. Örülnétek neki?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)