Hirdetés

Watch Dogs 2 - kiszivárgott a megjelenési dátum és a helyszín

|

Egy nappal a hivatalos bejelentés előtt kikerült a Watch Dogs 2 hirdetése, amiről elég sok dolog kiderül a játékkal kapcsolatban.

Hirdetés

Hivatalosan holnap este 6-kor fogják megmutatni, milyen lesz a Watch Dogs 2. Tegnap kaptunk egy nem túl sokatmondó ízelítőt, amiből lehetett ugyan találgatni mindenféléket, de két fontos infót már most megtudtunk. 

Az IGN.com idő előtt élesített egy hirdetést, amin jól láthatóan szerepel a november 15-ei megjelenési dátum. A játék, ahogy vártuk, akkor jelenik meg, amikor általában az Assassin's Creed játékok szoktak, de az a sorozat most szünetet tart. A háttérben látszik a San Franciscóban található Golden Gate híd, elől pedig az új főszereplő guggol, akit korábban egy kiszivárgott képen láttunk. Aidennek tehát búcsút intünk, és kíváncsian várjuk, mit hoz a folytatás.

A nyitókép természetesen az első részből van.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)