Hirdetés

E3 2016 - olyanra színezzük az Xbox One kontrollert, amilyenre akarjuk

|

Nyolcmillió különböző kombinációban alkothatjuk meg álmaink Xbox One kontrollerét, amit a Microsoft elkészít és elküld nekünk.

Hirdetés

Nehéz választani, hogy milyen színű kontrollert vegyünk konzolunk mellé. Persze ha alapcsomagot veszünk, akkor ez adott, de előfordulhat, hogy valaki inkább fehérre cserélné fekete irányítókarját, vagy fordítva.

Miután a Sony bejelentett két új kontrollerszínt, a Microsoft előállt a testreszabható kontrollerek ötletével. Ennek lényege, hogy kiválaszthatjuk, milyen színűek legyenek a gombok, az előlap, a hátlap, az analógok, illetve milyen szöveg kerüljön a kar elejére. Az egyedi eszközt ezután elkészítik nekünk, kiküldik, mi meg örülhetünk, mintha csak a tökéletes ruhadarabot találtuk volna meg. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)