Hirdetés

E3 2016 - jövőre jön az erősebb, VR-kompatibilis Xbox One

|

Project Scorpio kódnéven fut a Microsoft a jelenleginél erősebb konzolja, ami nem a közeljövőben jön, de biztosan érkezik.

Hirdetés

A Sonynak igazán illene bejelentenie a PlayStation Neót, de valószínűleg most még nem fogja. Hajnali három után valamivel kiderül, addig viszont örülhetünk annak, hogy a Microsoft lépett: készül a Project Scorpio.

A gép 2017 őszén jelenik meg, és a legerősebb konzol lesz, ami valaha készült. 6 teraflopos GPU-jának köszönhetően 4K-ban élvezhetjük a játékokat és magas minőségben a virtuális valóságot. Kompatibilis lesz minden, az Xbox One-hoz és One S-hez elérhető kiegészítővel. Azt még nem tudjuk, pontosan mely VR-eszközöket fogja támogatni, de a következő másfél év bőven elég minden más funkció leleplezésére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)