Hirdetés

E3 2016 - egy valami hiányzik az Xbox One S-ből

|

Vékonyabb és kisebb lett, belepakolták a tápot, és nagyobb tárhellyel is kapható lesz - egy dologtól viszont kénytelen volt megválni a Microsoft.

Hirdetés

Bajban lennék, ha hirtelen fel kellene sorolnom azokat a jövőben érkező Xbox One-os játékokat, amik támogatják a Kinectet. A Just Dance 2016-on és a Kung Fu for Kinecten kívül nem is jut más eszembe.

A Microsoft sem töri össze magát, hogy a mozgásérzékelős eszközből még bármit kihozzon. Az Xbox One S-re nem került Kinect csatlakozó, így aki azzal akarja használni, kénytelen egy USB adaptert venni. A cég egy program keretében ezt várhatóan ingyen adja azoknak, akik jelzik, hogy váltanának régi gépükről. Ne várjatok kinectes Xbox One S csomagot, jó eséllyel nem lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)