Hirdetés

Az Electronic Arts nem lesz ott az idei E3-on

|

Az Electronic Arts bejelentette, hogy idén az E3 helyett egy egész más rendezvényen mutatják majd be a játékaikat.

Hirdetés

A videojátékos világ legnagyobb eseménye kétség kívül az évente megrendezésre kerülő E3, ahol a legnagyobb kiadók elképesztő sajtókonferenciákon mutatják meg a fejlesztés alatt álló játékaikat, mi pedig csak ámulunk és bámulunk. Idén nem kell majd annyi összefoglalót megírnunk az E3 alatt, az Electronic Arts ugyanis nem lesz ott a Los Angeles-i expón.

A kiadó bejelentette, hogy ahelyett, hogy felállítanának egy standot az E3-on, inkább csinálnak egy saját rendezvényt. Sőt, rögtön kettőt, ugyanis a Los Angelesben közvetlenül az E3 előtt, június 12-14 között megrendezésre kerülő EA Play mellett 12-én egy egynapos mókát is terveznek Londonban. Természetesen a sajtótájékoztatót ettől függetlenül megtartják, csak nem az E3-on, hanem itt.

Az EA ezzel szeretne közelebb kerülni a játékosokhoz és a rajongókhoz. Az E3-ra csak a kiválasztott kevesek juthatnak be, az EA Play pedig a tervek szerint mindenki előtt nyitva áll majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)