Hirdetés

Electronic Arts - újra Amerika legrosszabb cége lehet

|

Nem tudom, hogy ez meglep-e valakit, de az EA megint esélyes az Amerika legrosszabb cégének járó nem túl megtisztelő díjra. A Microsoftot és a Facebookot kell lenyomnia.

Hirdetés

Az Electronic Arts most már zsinórban két éve nyeri a Worst Company in America versenyt, aminek valószínűleg nem is örülnek annyira, mint amennyire egy BAFTA-nak tennék.

A Consumeristnél ez már csak egy amolyan visszatérő poén, tök mindegy, hogy mit csinál az Electronic Arts, nekik egyszerűen ott kell lenniük a listán. Pedig most így belegondolva a Sim Citys botrány óta nem tett semmilyen megbocsáthatatlan dolgot a vállalat, csak úgy EA-skedett, azt pedig már megszoktuk.

Ebben az évben viszont nem lesz olyan egyszerű dolga, ugyanis olyan cégeket kell alulmúlnia, mint a Facebook, a Microsoft, a Bank of America, vagy éppen a Ticketmaster és a PayPal. Elég komoly a mezőny, nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy mi lesz a szavazás vége.

Íme a lista.

A szavazás amerikai idő szerint ma indul, de csak egy pár óráig lehet az első körös vállalatokra szavazni. Ti mit gondoltok? Kellene egy ilyen szavazás Magyarországon is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)