Hirdetés

Még idén jöhet az új Battlefield?

|

Ha igazak a hírek, még idén megkapjuk a Battlefield legújabb részét, melyben a rend büszke őreinek jut majd a főszerep.

Hirdetés

Még decemberben beszámoltunk róla, hogy a Visceral Games stúdiójában erőteljes toborzás folyik, sok új embert vettek fel a készülő játékhoz. A csapathoz társult a Ghost Games jónéhány korábbi munkatársa is, akiktől a Need for Speed: Rivals megjelenése után helyezett át a kiadó.

A Havana kódnéven futó projektről számos elmélet született az elmúlt időszakban, a legvalószínűbbnek azonban egy rendőrös Battlefield tűnik. Frank Gibeau elmondta, a kiadó a Battlefield-Titanfall-Battlefront szentháromságba helyezi minden bizalmát, így ezektől a címektől sokat várnak a jövőben.

A DICE munkatársai lassan révbe érnek a Battlefield 4 javításával, a csapat azonban már a megjelenéskor azt nyilatkozta, képtelenek évente új részt kiadni. A fejlesztési időt 18 hónapra becsülte a stúdió, így ha az EA minden évben meg akarja fejni a Battlefield szériát, más stúdiókat is be kell vonnia a rotációba. Emiatt elképzelhetőnek tűnik, hogy a DICE 2015 végére dobja majd piacra a maga Battlefield epizódját, míg a Visceral még idén megörvendeztet minket egy új résszel.

Az szinte biztosnak tűnik, hogy nem egy új Dead Space játékon dolgoznak, hiszen a harmadik rész nem túl acélos eladásai után a negyedik epizód fejlesztését leállították.

Ti milyen témájú Battlefield-et látnátok legszívesebben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)